El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, ha valorat com una "bona notícia" que la justícia alemanya decideixi extradir Puigdemont, encara que només sigui per malversació. "És una bona notícia que hagi de venir aquí a donar la cara", ha assegurat, tot defensat que "Alemanya ha dit que Puigdemont s'ha quedat amb els diners per pagar el cop a la democràcia". "Quedar-se amb els diners és delicte aquí, a Alemanya i a la Xina", ha conclòs.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions malgrat que el tribunal alemany no entra a valorar si hi ha hagut malversació, sinó que ha acceptat l'extradició per aquest delicte perquè sigui jutjat a Espanya. 

Per altra banda, el portaveu de Cs ha considerat que la decisió d'Alemanya comportarà, si s'acaba fent efectiva l'extradició, un "greuge comparatiu" de Puigdemont respecte als altres processats de cara al judici, ja que no podrà ser jutjat per rebel·lió. 

Finalment, Carrizosa ha assegurat que el fet que Alemanya extradeix Puigdemont demostra "explícitament" que els empresonats "no són presos polítics". "Alemanya dona l'extradició perquè considera que no són presos polítics. S'ha acabat el conte", ha defensat. 

El Tribunal Superior de Schleswig-Holstein ha decidit avui extradir a Espanya al president Carles Puigdemont per un presumpte delicte de malversació de fons públics, però no per un presumpte delicte de rebel·lió ni de sedició com demanava el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Això vol dir que si Puigdemont és extradit a Espanya, en cap cas pot ser jutjat per cap dels altres dos delictes dels quals l'acusava el magistrat del Suprem.