N'hi ha que ja han fet inventari del que portem de l'any 2020 amb menys de dues setmanes. La regidora de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha criticat a través de Twitter la política de Pedro Sánchez. Sota el hashtag "Sánchez el Dialogante", Artadi ha fet un recull de premsa per posar sobre la taula totes aquelles accions del president espanyol que van en contra dels interessos de Catalunya i els independentistes. En aquest recull cita diferents diaris, també El Nacional, i es centra en el període des de que el socialista ha estat investit.

Entre d'altres notícies, destaca les declaracions de Sánchez dient que Catalunya el va unir a Rajoy, el paper de la JEC contra Torra i Junqueras o el recordatori del president espanyol que "el diàleg sempre serà dins la Constitució".

En total,  Artadi fa un recull de premsa de fins a 18 notícies. També durant l'acabada d'estrenar presidència de Sánchez, recorda que el Tribunal Suprem ha ratificat la decisió de la JEC amb la inhabilitació de Torra, que han sortit sota fiança els dos darrers CDR detinguts per l'operació Judes i també s'ha fixat en els perfils dels nous ministres, com el de cultura, José Manuel Rodríguez Uribes.

A la contra, també ha recordat que un dels ministres que repeteix al capdavant és el d'Interior, el jutge Fernando Grande-Marlaska. Artadi es mostra sorpresa que repeteixi un ministre que ha ignorat la condemna del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) a l'Estat per no investigar casos de tortura i que continua "entossudit a perseguir Tsunami Democràtic".

El paper polític i ara també comunicatiu d'Artadi ha estat aplaudit a les xarxes socials. Carles Puigdemont i Quim Torra han compartit la seva reflexió a través de Twitter.