"Hi haurà reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra el dia 21 de desembre a Barcelona, on se celebrarà el Consell de Ministres". Així ho ha exposat la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'aquest divendres. 

"El Consell de Ministres a Catalunya està previst celebrar-lo com s'està fent en altres territoris", ha repetit. "No té cap excepcionalitat".

La vicepresidenta no ha volgut concretar però si la trobada serà abans o després del Consell de Ministres. Tot i això, ha reiterat que "serà amb total normalitat".

"Es veuran amb Torra"

Malgrat tot, preguntada per una possible trobada entre els dos governs, Calvo ha assegurat que "el govern espanyol no contempla en absolut una reunió amb el govern de la Generalitat. La trobada entre Sànchez i Torra serà l'ordinària d'un Consell de Ministres".

La vicepresidenta ha confessat que "per ara no tenim la logística del Consell de Ministres a Barcelona a punt, però Sànchez seguirà el protocol i es veuran amb Torra".