El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, ha expressat avui el seu reconeixement i suport a les forces i cossos de seguretat de l'Estat i ha manifestat que encara hi ha motius de preocupació pels "difícils moments" que els seus agents estan vivint a Catalunya.

Lesmes ha destacat en l'acte commemoratiu del Dia de la Policia que el seu suport a les forces de seguretat de l'Estat "és el de tota la institució judicial i de tots els ciutadans que volen conviure en pau i en llibertat".

El president del Suprem ha recordat que l'any passat, amb motiu de la mateixa celebració, va fer referència als difícils moments que estaven vivint a Catalunya els integrants del Cos Nacional de la Policia i de la Guàrdia Civil i va condemnar els actes d'assetjament i fustigació que s'estaven produint en aquelles dates.

"Per desgràcia, encara avui, un any després, segueixen existint motius de preocupació, de manera que reitero una vegada més, públicament i expressament, el nostre reconeixement a la tasca que desenvolupeu", ha dit Lesmes.