Nou ple i enèsima intervenció de Ciutadans per atacar el l'independentisme i riure-se'n de la situació dels presos i exiliats. Carlos Carrizosa ha pujat al faristol del Parlament i ha posat play al seu disc preferit, el del monotema. I han sonat els hits de sempre: el xiringuito, els supremacistes, els xenòfobs, els ultres o els amiguets. 

Avui, això sí ha afegit un nou tema, Espanya full democracy. Així ha definit la situació de la democràcia a l'estat espanyol, citant un informe de The Economist que situa Espanya al número dinou del rànquing. Carrizosa ha tornat a comparar el Govern de la Generalitat amb règims dictatorials i amb populistes. Una vegada més. I ha tornat a llegir part dels polèmics articles del president Torra, aquells que van fer servir durant la seva investidura, ja fa vuit mesos. 

Són una fàbrica de fake news

Durant el torn de rèplica, el vicepresident Aragonès ha implorat a Carrizosa que innovi una mica, recordant-li que ha reproduït el mateix discurs que va fer Cs a l'últim ple que va celebrar-se, abans de Nadal. O dit d'una altra manera, en boca seva, "el hàmster del procés deu ser Cs".  Aragonès ha aprofitat per retreure al partit taronja l'entesa amb VOX a Andalusia, un pacte que Carrizosa ha negat que existeixi. Ha estat just després que el vicepresident qualifiqués Cs de "fàbrica de fake news"