El candidat de la CUP espera els resultats en una nau reservada amb la resta de la candidatura. La CUP segueix la nit electoral a la nau Bostik, de Sant Andreu, a Barcelona.

A preguntes d'El Nacional, Carles Riera, que ha sortit uns minuts del reservat, ha dit: "Estem animats i animades. Esperem que guanyi la república i que la CUP hi contribueixi amb un molt bon resultat". 

Riera ha sortit uns minuts amb Maria Sirvent i Vidal Aragonès i després de deixar-se fer quatre fotos i respondre breument les preguntes de la premsa, ha tornat a entrar al reservat. Dins sopa i segueix els primers resultats la resta de la candidatura, acompanyada d'exdiputats del Parlament com David Fernández, Eulàlia Reguant i Mireia Vehí.

David FErnandez Sanchex Giordillo Gemma Liñán

La portaveu del secretariat de la CUP i número 10 de la candidatura, Núria Gibert, que ha sortit a les 19.00 hores de la tarda a parlar amb la premsa, ha avançat que no faran valoracions de cap sondeig. Només sortiran a fer declaracions i a interpretar els resultats un cop aquests siguin oficials.