El responsable de coordinació dels community manager de Ciutadans va treballar durant tres anys per a la formació d'Albert Rivera mentre cobrava de la Seguretat Social per estar de baixa mèdica i amb ple coneixement dels responsables del partit, segons informa El Independiente, que assegura que així el partit es va estalviar el salari i va evitar contractar un suplent.

Segons l'esmentat mitjà, el partit no va complir la seva obligació d'informar de la situació a la Seguretat Social. Quant al treballador, de qui només es revelen les inicials F.B., resulta que combinava la seva feina a Ciutadans amb la d'empleat públic en un hospital català, al qual tampoc no hi acudia per incapacitat temporal.

Per tot això, la Tresoreria General de la Seguretat Social li pagava la baixa mentre que el cap de xarxes continuava amb la seva feina a Ciutadans, això sí, des del seu domicili particular com a mesura de prevenció davant d'una eventual inspecció de Treball. Diversos xats a què ha tingut accés l'esmentat mitjà revelen que els seus superiors tenien coneixement de la situació, que podria arribar a ser considerada com un frau a la Seguretat Social tipificat a l'article 307 el Codi Penal amb penes de sis mesos a tres anys de presó.

El càrrec de F.B. és considerat de confiança a Ciutadans i per això depèn de Fernando de Páramo com a secretari de comunicació (a la imatge).