El comissari principal Daniel Rodríguez López, cap superior del Cos Nacional de Polícia a Navarra, manté obert el seu compte fake a Twitter des d'on insulta representants de Podemos i líders independentistes, segons recull eldiario.es. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el portaveu adjunt d'ERC en el Congrés, Gabriel Rufián o el secretari general de Podemos a la ciutat de Madrid, José Julio Rodríguez són alguns dels seus blancs favorits.

tuit diari és

Entre els insults, titlla de "fastigosos" a diversos dirigents de Podemos i a Colau d'"analfabeta funcional".

A més, des d'aquest mateix compte enalteix les figures d'Antonio Tejero i el líder de Vox, Santiago Abascal.

Cal recordar que Rodríguez ocupa el lloc de màxima autoritat policial a Navarra. Va ser nomenat el 2012 pel govern de Mariano Rajoy i manté encara el seu lloc amb el de Pedro Sánchez.

El digital exposa que en un primer moment el cap superior de la policia de Navarra negava alimentar ell el compte, encara que la tenia instal·lada al seu mòbil oficial i exposava que era d'un germà seu. Malgrat això, el nom del compte, @polientes1612, correspon a Polientes, localitat càntabra on va néixer. A més, també apareix el seu aniversari, el 16 de desembre. Però continua negant que és ell qui l'alimenta.