El líder de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha presentat com a candidat a La Moncloa a les eleccions generals del proper 28 d'abril. Rivera encapçalarà la llista de la formació unionista que farà la precampanya amb una nova imatge:

Ciutadans deixa enrere el color taronja que el caracteritza des dels seus inicis per adoptar una imatge més personalista: el nom del candidat amb els colors de la bandera espanyola i el punt de la lletra 'i' format per la bandera europea.

Durant la presentació, Rivera s’ha compromès a “frenar els separatistes” si arriba a presidir el govern espanyol i ha assegurat que “no hi haurà ni premis, ni mediadors, ni indults” per a ells. El líder de Cs ha assegurat que en aquesta campanya treballarà “per unir el país”, raó per la qual ha explicat que va entrar en la política. “No em veureu dividir els espanyols per territoris, ni per sexes, ni entre rojos i blaus”, ha afirmat.

Per la seva banda, la candidata per Cs a Barcelona el 28-A Inés Arrimadas ha advertit que el nacionalisme es contagia a altres comunitats autònomes i ha considerat que per aquesta raó cal un govern de Cs “que sàpiga com funcionen” per parar-los els peus.