El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es troba a Eindhoven (Països Baixos) per assistir a la final de la Women's Champions League, on el Barça s'ha imposat per 3 gols a 2 al Wolfsburg després de remuntar i ha aconseguit el seu segon títol europeu. Als carrers de la ciutat neerlandesa, un grup d'aficionats amb samarretes del Barça que estaven asseguts a la terrassa d'un bar, cervesa a la mà, han començat a entonar cants contra el president de la Generalitat: "Oh, no! Botiflers, botiflers, botiflers", clamen els seguidors del futbol en un vídeo que va camí de viralitzar-se a les xarxes socials. 

En el vídeo, penjat a Twitter, es veu com Aragonès parla al fons de la imatge amb alguns aficionats, al mig d'un carreró de vianants i davant d'una basílica, sense que es pugui interpretar clarament el to de la conversa. Els càntics, o no els sent o, si se n'adona, evita reaccionar i continua parlant tranquil·lament amb els interlocutors; un d'ells, un home gran que li aixeca el dit. L'usuari que ha pujat el vídeo diu "Li espera un llarg dia a Aragonès a Eindhoven" i li retreu que "ve a fer campanya". 

Victòria blaugrana a Eindhoven

El Barça ha guanyat la seva segona Women's Champions League, després d'imposar-se davant del Wolfsburg per 3 a 2 en un partit que ha començat molt malament per les blaugranes, però que, a la segona part, han reconduït. L'inici ha estat accidentat, amb dues errades en el joc del Barça han fet que un Wolfsburg que no perdona s'avancés amb dos gols molt d'hora, davant d'unes blaugranes que, tot i que eren dominadores, intentaven arribar a porteria i xutar sense èxit. La primera part, per oblidar. Han aparegut els fantasmes de les derrotes de Budapest i Torí. Però a la segona les blaugranes han sortit amb força i han remuntat amb un doblet de Patri Guijarro i un tercer de Fridolina Rolfö. Als minuts finals ha entrat la pilota d'or Alexia Putellas, que va tornar fa poc d'una greu lesió que li ha durat molts mesos. Amb uns quants ensurts, que finalment han acabat bé, durant els últims minuts, perquè al futbol sempre s'ha de patir perquè després la victòria sigui més dolça, l'àrbitre ha xiulat el final i el Barça s'ha convertit, per segona vegada en la seva història, en campió de la Champions femenina.