La cantant israeliana d'origen iemenita Noa ha proclamat el seu amor per Catalunya i ha llançat un consell per resoldre els conflictes polítics.

En una roda de premsa a Andorra la Vella, Noa ha indicat que no podia pronunciar-se de forma més concreta sobre el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol, però sí amb desitjos. "L'única cosa que puc dir als catalans, perquè m'estimo Catalunya, és que us desitjo molts anys de pau i prosperitat, perquè teniu el que nosaltres desitgem, que és pau i prosperitat, i us desitjo que seguiu vivint amb pau i prosperitat sigui quin sigui el camí que escolliu", ha apuntat.

La cantant no s'ha estat de donar un consell per resoldre conflictes polítics. "El camí a la solució a un conflicte és clar, comença amb comunicació i respecte". Segons Noa, un dels grans problemes del món "és que la gent s'atrinxera en les seves opinions i rebutja les de la resta". "Fins i tot hi ha una demonització de les opinions contràries", ha indicat. La cantant ha apostat per escoltar la narració de l'altra banda, encara que no s'hi estigui d'acord. "Des del respecte podem trobar un compromís", ha dit.

Noa s'ha declarat molt orgullosa de participar en el disc de La Marató de TV3 d'aquest any.