Aquest dimecres és la tradicional jornada de reflexió, un dia on els partits polítics ja no poden fer campanya electoral i també és un dia que els candidats aprofiten per descansar i estar en família, majoritàriament.

El president, Carles Puigdemont, té previst passar el dia per Brussel·les, però no ha concretat si rebrà cap mena de visita o si té alguna reunió prevista. Marta Rovira, la candidata d'Esquerra, en substitució d'Oriol Junqueras, que segueix empresonat a Estremera, ha declarat que dedicarà el dia a la família, sobretot a la seva filla i al seu pare, ja que és el que més s'ha perdut durant aquest quinze dies de campanya.

Per la seva part, Inés Arrimadas, ha dit que intentarà descansar, cuidar la veu, amb la que ha tingut problemes els últims dies de la campanya, i, sobretot, intentarà passar temps amb la família. El candidat de la CUP, Carles Riera, té previst realitzar diverses reunions internes de partit durant la tarda. El mateix dia que candidats i exdiputats de la formació realitzaran diversos actes polítics fora de Catalunya, concretament a Palma de Mallorca, Sueca (País Valencià) i Perpinyà (França).

Cinema i família

Miquel Iceta, Xavier Domènech i Xavier García Albiol han confirmat que demà aniran tots tres a fer el mateix, però no junts. Tots tres candidats aniran a veure l'última entrega de la saga de ciència-ficció Star Wars: Els últims Jedi. Iceta, també aprofitarà per anar a comprar unes ulleres noves i passarà la tarda en família. Domènech, gran fan de la saga, també aprofitarà per estar al costat de la seva família amb la qual té previst anar al cinema amb el desig que la força l'acompanyi. Xavier García Albiol, utilitzarà el dia per recuperar la "normalitat familiar" i anirà al cinema perquè els seus fills li ho han demanat i aprofitarà que és el dia de l'espectador per anar-hi amb ells.