Jordi Monrós, el candidat a qui el president Carles Puigdemont ha donat suport, ha guanyat les Primàries independentistes a l'Hospitalet de Llobregat. 

Jordi Monrós, regidor de Junts per l’Hospitalet, s'ha presentat a les primàries de l'ANC per "defensar la democràcia, el futur i els nostres drets civils i polítics" 

A les Primàries de la ciutat van votar 716 persones del total de 1.295 inscrits, és a dir, un 55% del cens. En total, la llista compta amb 25 membres.

Monrós, aposta per crear una única candidatura independentista a l’Hospitalet. Considera que una sola llista és la millor eina per tenir una representació "significativa" al consistori de la ciutat i crear “un front unitari, independentista, transversal i plural" per les properes eleccions municipals. “En un moment d'involució democràtica sense precedents, d’una retallada i d’una vulneració progressiva dels drets fonamentals cal una resposta unitària per defensar els principis democràtics i els drets civils i polítics”, ha afirmat Monrós.

Primàries a Terrassa i Sant Just Desvern 

Pepi Oller ha guanyat les Primàries Terrassa. 662 ciutadans van votar entre 14 candidats, a les seus electorals o mitjançant el vot telemàtic. Pepi Oller va aconseguir més de 400 vots. La resta de la llista es configurarà intercalant una persona de cada sexe.

Anna Vilanova va guanyar les de Primàries a Sant Just Desven aconseguint 409 vots del total de 745 inscrits. Vilanova és molt activa al municipi i ha format part de Joves Independentistes de Sant Just, la SEAS, l’Esplai del municipi,' l'Ateneu i l'AMPA de l’escola Montseny.