El candidat de Ciutadans a la presidència de la junta de Andalusia, Juan Marín, ha desafiat al president de la Generalitat, Quim Torra, que el denunciï després de dir-li "racista", "colpista" i "covard". Marín ha exigit al president que deixi de dir que Andalusia roba als catalans quan "els únics que roben són els membres del seu partit", en referència al PDeCAT, tot i que Torra no ha estat militant del partit. El candidat ha dit també que Catalunya és el és gràcies a milers d'andalusos que es van trencar el llom treballant.

Marín també ha recriminat al president que referís als espanyols com a "bèsties tarades" i "escurçons" i ha demanat a Torra que no sigui un covard i els denunciï, ja que ell no s'amaga de res i es trobaran als tribunals i allà on faci falta.

El vídeo de Marín arriba després que aquest matí  el Govern hagi anunciat que es planteja demandar el candidat andalús de Ciutadans després que aquest acusés torra d'haver dit que "els andalusos tenen un gen menys" que la resta dels espanyols.