Les dues funcions que tenia previstes l'humorista Dani Mateo el 23 i 24 de novembre al teatre Olympia de València han estat cancel·lades per decisió de l'empresa propietària del recinte, i després de rebre "nombroses amenaces" i "missatge de crispació" ultres, segons ha informat el diari Levante.

España 2000, un partit ultra amb base a València, havia preparat a més una concentració a les portes del teatre per la presència de l'humorista, i s'ha atribuït haver forçat la censura a l'actor.

El responsable del teatre Olympia, Enrique Fayo, ha afirmat que "hi ha hagut amenaces contra Mateo però també contra el personal del teatre, i volíem evitar que l'Olympia fos notícia per generar crispació". 

Fayo també ha reconegut que ha estat ell qui ha pres aquesta "difícil decisió" de cancel·lar les dues funcions malgrat que Dani Mateo i els seus companys volien mantenir les funcions: "Dani Mateo vol venir, però nosaltres preferim suspendre fins que el tema amaine. I espero que ell també reflexioni sobre per què ha passat tot això". Fayos, no obstant això, argumenta que "un teatre no pot ser un lloc de crispació".

Dani Mateo ha estat durament criticat per l'espanyolisme perquè en un gag humorístic al programa El intermedio de La Sexta es va mocar amb una bandera espanyola.