El membre de Ciutadans Jordi Cañas s'ha distanciat de l'acte que el partit ha convocat a la porta de la Casa de la República a Waterloo aquest diumenge al matí. En una entrevista a El suplement de Catalunya Ràdio, després de defensar la necessitat de l'acte a nivell de partit, ha aclarit que l'opinió personal "de si ho faria o no és una altra cosa".

Entre dubtes, Cañas ha dit que "hi ha coses que signifiquen caure en una manera de fer política que Puigdemont està provocant", tot i que "a vegades el cos et demana no atacar".

El militant del partit taronja no ha dubtat a afirmar que "la Casa de la República la paguem tots, i com que la paguem tots s'hi pot anar a dir que no representa el conjunt de Catalunya". Quan el conductor del programa li ha respost que l'allotjament de Puigdemont no es finança amb diner públic, Cañas ha respost: "Això és el que diuen, jo no m'ho crec" i ha afegit que "sense dubte hi ha recursos públics".

L'exdiputat de Ciutadans ha afirmat que el motiu de la visita de Ciutadans a Brussel·les és "explicar la realitat que es viu a Catalunya i evitar que es degradi la seva imatge".

Jordi Cañas ha aprofitat per mostrar a la direcció de Cs la seva predisposició a incorporar-se en alguna llista en la pròximes eleccions, ja sigui en les generals o en les europees. Cañas ha afirmat que espera que el partit consideri que ha d'anar en una de les llistes.