Canals afins a Estat Islàmic han publicat tres vídeos on insten els seus seguidors a cometre atemptats. Un d'aquests vídeos, segons assegura el digital Vozpópuli, fa referència al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que apareix amb una diana al cap i amb el missatge: "En pagaràs el preu".

L'analista expert en ciberterrorisme Carlos Seisdedos ha publicat al seu compte de Twitter captures d'aquests vídeos i ha explicat que estan subtitulats al castellà i que les traduccions són més acurades que altres cops. 

Segons l'analista, entre les imatges difoses per aquest canal proper al grup terrorista, hi ha amenaces contra Espanya i contra Sánchez, a més d'un mapa amb les diferents actuacions policials que s'han fet a l'Estat contra el gihadisme. 

Els vídeos han aparegut, igual que s'ha fet altres cops, poc després que la policia espanyola i la Guàrdia Civil hagin dut a terme diverses operacions contra el Daesh. Aquest mitjà indica que durant l'estat d'alarma els cossos policials han fet operacions antiterroristes a Almeria, Barcelona i Madrid