Ja fa temps que el nom del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, sona en privat com un dels predilectes de Carles Puigdemont per unes futures eleccions a Catalunya, tot i que ell directament no ho ha fet mai oficial. Avui, preguntat per si es presentaria en una candidatura per a la presidència de la Generalitat, Canadell ha tirat pilotes fora recordant que "tinc un mandat a la Cambra de Barcelona, en el que em queda un any, i me'n queden tres presidint el Consell de Cambres". 

Ni sí ni no a llarg termini, però ara per ara ho deixa descartat. En aquest sentit, ha deixat clar que "el que fem a la Cambra m'omple molt i crec que ho estem fent molt bé". Així doncs, Canadell ha assenyalat que encara li queda un any del seu mandat al capdavant de la Cambra barcelonina i tres més al Consell General de Cambres, que integra les 13 cambres que hi ha a Catalunya.

"La meva intenció de moment és seguir fent això, que, a més, crec que estem fent una bona feina i que val la pena seguir", ha exposat, assegurant que "no és el moment de parlar de decisions com aquesta".