El president de la Cambra, Joan Canadell, ha desmuntat en un tuit les manipulacions mediàtiques sobre l'empresa Seat, que han sovintejat en els darrers dies.

"Seat atura la producció durant 4 dies perquè un proveïdor ha tingut un incendi, i als mitjans ni en parlen", ha constatat.

"Si la mateixa conseqüència fos per una acció del procés ompliria portades i tertúlies. La manipulació dels mitjans i la manca de perspectiva no ajuda a prendre bones decisions", ha advertit.

El programa Al Rojo Vivo de La Sexta, dirigit per Antonio Ferreras , s'ha dedicat aquesta setmana a escampar ‘fake news’ sobre un dels actors principals de les mobilitzacions indepes a Catalunya: Tsunami DemocràticAl Rojo Vivo va mostrar un fals cartell de la plataforma sobiranista, assegurant que cridaven a bloquejar la fàbrica de Seat divendres passat. “Son 7.000 trabajadores los de la factoría de Martorell. Es el 4% del PIB catalán”, s’exclamava el presentador mentre emetia la foto del cartell. Però era mentida, i a més contenia una falta d'ortografia.

Tot i això, va ser comentat a la tertúlia del programa.