El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, va afirmar ahir en una roda de premsa sobre inversions que no repetiria tot el contingut de les intervencions en castellà, sinó que les faria íntegrament en català. 

Tot va succeir quan en el torn de preguntes, una periodista li va demanar que repetís en castellà una part del que havia dit, i Canadell va explicar que ha decidit, juntament amb el seu equip, fer les rodes de premsa íntegrament en català i no contestar preguntes en castellà. "He pres la determinació, amb el comitè directiu, de fer les rodes de premsa només en català perquè a més el reglament intern diu que s'han de fer només en català", assevera. 

Alhora, va afegir que contestar dues vegades la mateixa pregunta en dos idiomes també pot fer que la resposta "sigui diferent". "El reglament intern diu això i ho farem en català", conclou. 

La resposta arriba després de la polèmica generada quan en una anterior roda de premsa ja va dir que es pensaria si contestaria les preguntes en castellà, cosa que sí que va fer en aquella ocasió.