És tan realista que et pots endur un bon ensurt en obrir la bústia i trobar una citació judicial al teu nom. La nova campanya pels drets humans  "Demà pots ser tu" consisteix en l'embustiada d'una citació d'un jutjat imaginari, amb el segell del "Ministeri d'Injustícia" i un text d'una citació real.

Enganxada a la citació hi ha un flyer amb les cares de diversos empresonats, condemnats i processats dels qui la campanya considera que s'han vulnerat els seus drets, des de Jordi Cuixart, el president d'Òmnium, fins al raper Valtonyc.

"La bona notícia és que aquesta citació és fictícia", diu el text. "La dolenta és que desenes de persones han estat processades, multades i empresonades per exercir els seus drets fonamentals a l'estat espanyol", afegeix.

"La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que estem vivint en ple segle XXI" a Espanya, segons els promotors de la campanya: Òmnium Cultural, Fundipau, Irídia, International Institute for Nonviolent Action, i l'Institut de Drets Humans de Catalunya.