L'Asociación por la Tolerancia posarà en marxa aquest divendres una campanya de crítica al candidat socialista a la investidura del govern espanyol, Pedro Sánchez, en la qual mostrarà vídeos amb declaracions antigues del líder del PSOE en què criticava l'independentisme català i assegurava que mai no pactaria amb EH Bildu.

En concret, mobilitzarà un camió publicitari amb una pantalla gegant en la qual s'emetran imatges i declaracions del màxim responsable del PSOE negant "qualsevol possibilitat de pacte per assolir la presidència amb els partits populistes d'extrema esquerra i secessionistes".

En un comunicat, l'associació ha explicat que el camió circularà per Madrid i farà parada a la Plaza de Colón entre les 16.00 i 18.00 hores. El vídeo que es projectarà, titulat "Sánchez, mentides i cintes de vídeo" i disponible ja a la pàgina web de l'Associació per la Tolerància, recull intervencions del president del govern espanyol en funcions en programes de televisió i mítings en les quals criticava les forces catalanes independentistes i negava qualsevol pacte amb aquestes formacions.

L'objectiu, segons ha indicat l'associació, és dirigir-se als barons del PSOE "que no estiguin d'acord amb aquesta deriva irracional del seu líder" i, d'aquesta manera, "sensibilitzar-los i animar-los que alcin la seva veu abans que sigui massa tard".