La Cambra de Terrassa ha elaborat la petició per reclamar una llei d'amnistia als presos polítics condemnats pel judici al procés que farà arribar als representants polítics del Congrés dels Diputats.

L'ens ha presentat el seu objectius per al període 2020-2023, ha defensat aquest dilluns que la B-40 es prolongui fins a Sabadell i, posteriorment, Granollers (Barcelona) per afavorir la competitivitat del territori i ha reclamat que les obres iniciades finalitzin el 2020 per evitar encariments, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Els representants del comitè executiu han destacat la importància que es constitueixi un govern espanyol perquè es plantegin els pressupostos per a 2020 i perquè pugui funcionar "com un interlocutor de les necessitats del món empresarial i de les seves prioritats".

Entre els objectius, destaca potenciar el seu paper de representació empresarial; fomentar la internacionalització de les empreses amb serveis de valor afegit al teixit empresarial i amb atenció especial a tots els projectes europeus de promoció empresarial, i la formació.

També pretén impulsar l'assessorament i l'emprenedoria creant un entorn relacional i de negocis que permeti aprofitar els coneixements i les experiències del conjunt de les empreses de la demarcació.

El pressupost de la Cambra de Terrassa per a 2020, sense previsions d'ingressos per aportacions públiques, és de 2,4 milions d'euros. L'acte ha comptat amb la participació del president de la cambra, Ramon Talamàs; els vicepresidents Santiago Sabatés, Juan Ignacio Navarro i Natàlia Cugueró; el tresorer Emili Pablos i el vocal Jordi Roset.