L'exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha viscut un calvari a Rodalies, amb una durada de trajecte de 3 hores i mitja entre Calafell (Baix Penedès) i Barcelona, a la L2. Els problemes han estat múltiples, i la sensació de caos s'ha estès, segons el relat d'Arrufat.

"A les 10:05 era a l'andana de Cubelles per agafar el tren de les 10:16. A les 13:30 he arribat a l'oficina d'Urquinaona. És un despropòsit, un menyspreu intencionat de l'Estat Espanyol, una xacra econòmica, una fragmentació/privatització fallida, un maltractament col·lectiu", ha indicat

"La R2 de Rodalies avui ha petat. És un desastre. Des de les 10 hores encara camí de Passeig de Gràcia. La megafonia menteix. O s'equivoca constantment. No hi ha ni el detall de repartir devolucions Express. Cua i un empleat. D'empresa externa. Això no va i caldrà posar-se armilles", ha indicat.

"Disculpeu un moment, que ens fan fora del tren i ens emboteixen en un altre que ja va ple, i no informen. La gent va de tren en tren sense saber què passa", afegeix.

Segons sembla, el trajecte ha seguit amb un tren a les fosques.