Corinna, l'examant del rei emèrit Joan Carles I, guarda informació comprometedora sobre la monarquia espanyola. El diario.es fa aquesta afirmació després que diumenge el rei Felip VI renunciés a l'herència del seu pare i li retirés el sou de 200.000 euros anuals.

Aquest mitjà ha tingut accés a una acta notarial en què Corinna Larsen afirma que disposa de documentació comprometedora per a la família reial espanyola que cap en "vuit caixes negres".

corinna gtres

GTRES

"El 10 de maig de 2012, [l'empresa de seguretat] Algiz em va enviar un correu electrònic per dir-me que transportarien les 8 caixes negres i 16 caixes de seguretat a l'apartament. Es tractava d'una referència a les caixes on em van dir que posés els documents que provaven afers personals i privats, com també correspondència oficial, informes polítics confidencials, i transaccions financeres i comercials en les quals es veia involucrat el rei emèrit i altres membres de la Casa Reial", explica Corinna al punt 17 de l'acta notarial. 

Aquest mitjà recorda que Algiz era l'empresa de seguretat contractada suposadament pel CNI per intimidar Corinna i intentar robar-li la documentació que afecta els membres de la monarquia espanyola, sempre amb l'excusa que la volien protegir dels mitjans de comunicació.

L'antiga amant del rei emèrit va anunciar a principis d'aquest mes que denunciarà Joan Carles I a la justícia britànica per l'assetjament que assegura que pateix des que van deixar la relació l'any 2012. Les amenaces serien per evitar que revelés els "secrets d'Estat" que presumptament coneix.