Gonzalo Gortázar, conseller delegat de Caixabank, ha demanat tranquil·litat, davant la situació d'incertesa que ha generat les últimes setmanes el canvi de seu social de l'entitat bancaria, i ha assegurat que els comptes dels seus clients, com els dels seus competidors, "estan absolutament segurs tan dins com fora de Catalunya". 

En la primera compareixença a la seva nova seu de València, Gortázar, ha reconegut l'impacte negatiu en els dipòsits de l'entitat a partir de l'1-O però ha garantit que aquesta davallada "ja s'ha aturat" i que Caixabank seguirà creixent durant el 2018. 

No es preveuen més canvis deu seu

En la mateixa roda de premsa on s'han presentat els resultats del tercer trimestre de 2017, Gortázar també ha parlat del canvi de domicili social a València i ha dit que "no té cap termini de vigència i no té caràcter de temporalitat", encara que no es preveu fer cap tipus de trasllat de rellevància operativa. 

El conseller delegat ha manifestat que marxar de Catalunya ha estat una decisió "exclusivament tècnica" presa pel consell d'administració per "no generar més dubtes en quant a la fortalesa de Caixabank" davant la "intranquil·litat" generada per la crisi política que viu Catalunya. 

Per últim, Gortázar ha destacat que el canvi de domicili suposa un "vot de confiança" pel País Valencià i això permetrà estar més a prop dels clients i les empreses i "fer-los més confiança".