L'anomenada operació Kitchen encara destapa noves informacions. Ara haurien vist la llum documents relacionats amb la caixa B del Partit Popular que mai no van ser aportats per l'extresorer del partit Luis Bárcenas a l'Audiència Nacional. Així ho explica El Independiente, que ressalta que cinc anys després de coneixe's la informació hauria tingut accés al document que revela com es van destinar fins a 65.623 euros de la caixa B a serveis de sastreria per a l'expresident Mariano Rajoy i els exministres Rodrigo Rato, Federico Trillo i Francisco Álvarez Cascos

Concretament, segons el digital, es va pagar fins a 12.620 euros per a vestits per a Rajoy, 13.700 per als de Rato i fins a 19.830 euros per a Álvarez Cascos. Així, aquests serveis pujarien fins als 46.150 euros. Al costat d'aquest pagaments també hi figura un cartolina que indica que per a Trillo es van gastar fins a 19.470 euros. 

Bárcenas hauria evitat entregar aquest document per tal de no perjudicar els seus protagonistes, tot i que en major o menor mesura s'han vist esquitxats poc o molt aquests darrers anys pel finançament irregular del seu partit.