"Que no tenia cap conseqüència jurídica l'hi expliques a Carme Forcadell. Vergonya". Així ha contestat l'exdiputada de la CUP Mireia Boya al també exdiputat dels comuns Lluís Rabell, després que aquest ataqués Lluís Llach per haver criticat el paper de seu partit en la votació sobre la independència del 27 d'octubre. Rabell i també Joan Coscubiela van ensenyar el vot abans de dipositar-lo a l'urna, tot i ser una votació secreta per evitar conseqüències penals contra els diputats.

"El secret era pur teatre processista. Indigne fou fer constar en Mesa que el vot no tenia valor jurídic... i votar una resolució que no proclamava cap República en la seva part resolutiva", deia Rabell en el seu primer tuit.

Boya li ha retret que no tingui en compte les conseqüències patides per la presidenta del Parlament en aquell moment, Carme Forcadell, que ja fa quatre mesos que està empresonada.

Rabell ha aclarit que la presó li sembla "injusta" però que "els problemes judicials de Carme Forcadell tenen a veure amb la seva gestió com a presidenta del Parlament" i que "cap diputat ha hagut de patir per un vot emès en un ple".

Boya, que no s'ha quedat satisfeta amb la resposta, li ha retret que "justifiqui" l'empresonament de Forcadell i que s'"oblidi" de les exdiputades Marta Rovira i Anna Gabriel, un fet que ha qualificat de "miserable" i "roí". "Que cínic i pocavergonya t'has tornat, estimat capellanet", li ha etzibat.