El regidor del PP Josep Bou ha acabat la seva intervenció en el ple de constitució de l'Ajuntament de Barcelona, cridant un eixordador "Visca Espanya". "Visca Barcelona, visca Catalunya i visca Espanya", ha cridat amb un posat crispat.

Bou ha aprofitat també la seva intervenció  per adreçar-se al president de la Generalitat, Quim Torra, al president a l'exili, Carles Puigdemont, i al vicepresident Oriol Junqueras, així com "als CDR": "Els hem de dir que prou, que s'ha acabat, que Barcelona no és d'ells, és de tots, i això és una realitat", ha deixat anar.


Bou ha felicitat Ada Colau per la seva reelecció, i ha carregat contra "el populisme d'esquerres i el separatisme" que al seu entendre han afectat l'economia de la ciutat, i ha reclamat estabilitat per a garantir que tornin les empreses que "van abandonar Catalunya". En la seva intervenció no ha dubtat a lloar el rei d'Espanya. "Felip VI és el nostre Rei, també és el rei dels catalans", ha afegit. Ha citat el conseller en cap Rafael Casanova, per proclamar: "Per la pàtria i per la llibertat de tot Espanya".