El conseller d'Exteriors, Alfred Bosch, viatjarà a París dimarts que ve, coincidint amb l'inici del judici al procés. En el seu viatge, Bosch reobrirà la delegació del Govern a la capital francesa i pronunciarà una conferència a l’Institut de Relations Internationales et Stratégiques, sobre el procés i el judici als presos. El conseller també aprofitarà la visita per trobar-se amb diversos mitjans de comunicació i fer reunions de treball, segons ha informat el departament. 

L'anunci d'aquest viatge arriba dos dies després que Bosch expliqués al ple del Parlament que iniciarà una gira per totes les capitals europea per explicar "tota la veritat" sobre el judici. Concretament, va explicar que es dirigirà a mitjans de comunicació, però també a líders polítics, ambaixadors o think tanks, entre d'altres. 

Aquest, doncs, és el primer viatge després de l'anunci i també la primera delegació que obre Bosch en la seva etapa de conseller, després que les altres reobertes després del 155 -Berlín, Londres, Roma i Washington- anessin a càrrec del seu antecessor Ernest Maragall.

Així doncs, Bosch reobrirà l'oficina de la Generalitat dimarts a la tarda acompanyat del delegat del Govern a França, Daniel Camós. I, l'endemà, pronunciarà la conferència 'Démocratie et état de droit: enjeux de la crise Catalane à l’aube du procés contre ses leaders independantistes' a l’Institut de Relations Internationales et Stratégiques. L’agenda del conseller a París es completarà amb diverses trobades i reunions de treball.