Laura Borràs ha atribuït a un error de Gabriel Rufián la proposta del republicà de fer reunions bilaterals entre Govern i Estat per abordar els pressupostos espanyols i mesures per a autònoms. En roda de premsa al Congrés, la diputada i portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) ha opinat que el seu homòleg d'ERC "s'equivoca pensant que la Generalitat es pot governar sense president", i ha recordat que Quim Torra ha estat inhabilitat pel Tribunal Suprem. 

Per això, la portaveu de JxCat al Congrés ha considerat "obvi que ha d'haver estat un error" perquè "no seria normal que ningú intentés treure avantatge de la situació". Borràs ha afegit que per negociar de govern a govern "cal president i president" i ha lamentat que ara a Catalunya no n'hi ha.

Aquest matí, Rufián ha plantejat negociar els pressupostos entre governs, que les demandes es vehiculin a través de reunions bilaterals entre el govern espanyol i el govern de la Generalitat. "Estic convençut que el lehendakari Urkullu ha participat en les negociacions entre governs i considerem que hi ha d'haver una delegació per parlar de tot això", ha afirmat.