La diputada de JxCat al Congrés i exconsellera Laura Borràs ha anunciat aquest dijous que no anirà a declarar davant del Tribunal Suprem perquè considera que l'estan acusant d'una "corrupció inexistent". La diputada assegura que anar a declarar "implicaria validar totes les irregularitats" que fa més d’un any que denuncia sobre l'acusació contra ella, causa que "vulnera els seus drets des del primer dia".

Amb aquesta renúncia a declarar davant del Suprem, Laura Borràs, que no estava obligada a comparèixer, deixa que la seva causa segueixi els tràmits normals i, per tant, si el Suprem la vol jutjar haurà de demanar el suplicatori al Congrés dels Diputats, atès que és parlamentària aforada.

A través de les xarxes socials, Borràs ha volgut recordar que la causa contra ella "no hauria existit mai si jo no fos una coneguda independentista" i ha assegurat que sempre defensarà la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes i en concret dels contractes pels quals se l'acusa.

Per acabar el seu missatge, Borràs recorda que "el mateix fiscal que va veure una rebel·lió inexistent l’1-O ara m’acusa d’una corrupció inexistent" i sentencia que està decidida a plantar-hi cara.