El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha visitat avui els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn a la presó de Lledoners (Bages), per parlar de la recent assemblea de la formació demòcrata i abordar el procés d'integració en la Crida Nacional per la República.

Una de les conclusions aprovades a l'Assemblea Nacional del PDeCAT celebrada del 20 al 22 de juliol va ser unir-se a la Crida Nacional per la República, el moviment independentista impulsat per Carles Puigdemont, i crear una comissió delegada -formada pels tres presos del partit i per l'exconseller Lluís Puig, a Bèlgica- per preparar aquest procés d'integració.

Des de Twitter, Bonvehí ha explicat la seva visita a Lledoners: "Hem parlat del present i sobretot del futur. Hem compartit la visió del partit, de com va ser l'assemblea i com veuen l'articulació amb la Crida". Bonvehí ha reconegut que s'ha "emocionat" a Lledoners, impactat "per la injustícia" de l'empresonament dels "presos polítics", ha dit en el seu tuit.