La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha demanat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "justícia amb aquesta terra" en forma d'inversions, aigua i finançament, "per evitar el contagi del separatisme i del nacionalisme". En el 14è Congrés dels populars valencians, Bonig ha carregat contra el "sectarisme i odi" que els governs de Puig i Oltra "han sembrat els darrers dos anys".

Per la seva part, Rajoy ha felicitat Bonig per la seva reelecció al capdavant del partit al País Valencià, i s'ha mostrat convençut que els populars tornaran a governar la Generalitat el 2019. Rajoy també s'ha referit al Brèxit i ha fet una ferma defensa del projecte europeu.

Bonig ha estat escollida presidenta del PP valencià en un acte que ha clausurat Mariano Rajoy. Va ser alcaldessa de Vall d’Uixó (Castelló) l’any 2007, consellera d’Infraestructures de la Generalitat valenciana, i ara oficialment presidenta del PPCV després de rebre el suport de quasi el 95% dels participants en el congrés regional.