El dramaturg Albert Boadella ha pujat al port de Barcelona a un catamarà per signar exemplars del seu llibre "¡Viva Tabarnia!" (Espasa) amb motiu de la Diada de Sant Jordi, dels quals n'ha dedicat un a Carles Puigdemont després de lamentar que l'independentisme "contamini" la jornada regalant roses grogues.

"El nacionalisme ho aprofita tot: els delictes, l'esport, pinta els pobles de groc... forma part de la seva política de contaminació", ha dit l'autoproclamat "president a l'exili" de Tabarnia. Boadella ha destacat que ha escollit signar el seu llibre des d'un vaixell per mantenir així la promesa que es va fer el 2006, quan va anunciar que no faria més actes públics en terra catalana.

El primer exemplar que ha signat Boadella l'ha dedicat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui ha recomanat la lectura "perquè vegi tot el que ha provocat". "Per a Carles Puigdemont, 'Carlitos', amb la finalitat que aprengui el desastre que ha provocat", li ha escrit al llibre, que ha assegurat que li intentarà fer arribar fins a Berlín.