Álvaro Pérez, més conegut com el Bigotes, un dels suposats caps de la trama Gürtel a València, ha comparegut aquest dijous, a través de videoconferència des de la presó, davant la comissió que investiga la gestió de la Fira de València com a expresident d'Orange Market.

Durant un moment de la sessió el Bigotes ha fet dues peticions, la primera que es parlés en castellà i no en català, així el seu advocat ho pogués entendre tot, i la segona ha estat demanar si podia abandonar la sala si ja havien acabat de fer-li preguntes, ja que, ha dit, "estava realitzant un curs de cuina, estàvem escaldant un ou, i m'he perdut la feina, i després m'examinen". Pérez ha al·legat que el seu advocat també tenia pressa i que els diputats anirien "més lleugers" perquè entén que tenen molta feina.

La presidenta de la comissió ha accedit a la primera petició, però, en canvi, no a la segona perquè ha recordat al Bigotes que estava complint una obligació i havia d'esperar que els diferents grups fessin ús del seu temps.