El diputat de la CUP, Benet Salellas, qualifica l’intent d’ocupació d’Arran a la seu del PP de “políticament necessari”. Ho ha dit en una entrevista al programa Els Matins de TV3. Salellas ha explicat que es tractava d’una clàssica acció de carrer, com els escarnis que han fet moltíssims moviments socials.

El diputat s’ha mostrat ofès amb els partits que han condemnat l’acció dels joves: “És una pena que la resta de partits condemnin l’acció d’Arran”. Salellas no ho qualifica d’acte violent: “Al cap i a la fi només vam posar unes urnes de cartró”, i ha afegit “Qui utilitzi el qualificatiu ‘violent’ està intentant capgirar els fets”. Ha defensat que la seva acció només volia expressa al PP i a tothom la falta de voluntat democràtica d’aquest partit.

Sobre el Cas Palau i la corrupció s’ha mostrat implacable: "Esperem que sigui una oportunitat per poder demanar a Artur Mas que faci un pas al costat i deixi la política activa", ho ha argumentat dient que la vinculació de l’antiga formació de Mas amb els casos de corrupció dóna una mala imatge de Catalunya.

Finalment en matèria de Referèndum i diàleg, Benet Salellas ha dit que el govern espanyol no té cap mena de credibilitat. “Tenim molt poques expectatives que es pugui arribar a un referèndum acordat" ha afegit.