Els actes de condemna de l'assassinat de la professora Laura Luelmo, a Huelva, continuen. Aquest matí, a Barcelona, unes dues-centes persones han sortit a córrer "sense por". La sortida, que s'ha convocat a través de les xarxes socials, ha estat a l'Arc de Triomf. 

Després del recorregut, els convocants han llegit un manifest de rebuig a la violència masclista i s'ha reivindicat la necessitat de poder viure en llibertat i sense por. 

Durant tota la setmana, a través de les xarxes socials centenars d'usuàries han mostrat sota els hashtags #corrersinmiedo i #correrenlibertad que estan tipes de la por de caminar o córrer de nit o en zones apartades, caminar amb les claus de casa a la mà, avisar que han arribat bé a casa o fer veure que parlen amb algú pel mòbil quan estan soles al carrer. 

La cursa d'avui al matí ha estat simultània a més ciutats catalanes i de la resta de l'Estat, com Madrid, Vigo, Málaga, Logroño i Zamora, la ciutat natal de Luelmo

Durant les vacances de Nadal es continuaran convocant trobades de corredors a tot l'Estat en homenatge a Laura Luelmo, la jove de 26 anys que va aparèixer morta prop d'El Campillo després que sortís a córrer.