Barcelona con la Selección reactiva la campanya per aconseguir que la selecció espanyola de futbol jugui un partit a Catalunya.

L’entitat assegura que en els darrers dos mesos ha aconseguit 10.000 signatures que donen suport a la petició. A més, ha anunciat que iniciarà una ronda de contactes amb diferents interlocutors per presentar-los la proposta.

Entre d’altres, contactaran amb el ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo; José Ramón Lete Lasa, president del CSD; Ángel María Villar, president de la RFEF; Andreu Subies, president de la FCF; Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona; Chen Yansheng, president del RCD Espanyol; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; David Escudé, comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona; Antonio Balmón, alcalde de Cornellà del Llobregat; i Lluís Tejedor, alcalde del Prat del Llobregat.

L’entitat subratlla que fa 41 anys que La Roja no juga un partit oficial a Catalunya.

2016 intens

Aquest any, Barcelona con la Selección ha dut a terme diferents activitats per guanyar visibilitat com la instal·lació d'una pantalla gegant al centre de la ciutat per veure el partit de la selecció espanyola de vuitens de final de l'Eurocopa 2016; un torneig de futbol-sala o carpes informatives per a la recollida de signatures.