A més dels seus papers a la gran pantalla, l'actor Jim Carrey s'ha aficionat els últims anys al dibuix. Unes de les seves caricatures ha protagonitzat una surrealista disputa a Twitter amb la néta del dictador italià, l'eurodiputada Alessandra Mussolini.

Carrey va penjar una vinyeta en la qual caricaturitza el dictador Benito Mussolini penjat d'una biga en la milanesa plaça de Loreto després de ser executat, juntament amb la seva amant Claretta Petacci. "Si et preguntes on porta el feixisme, només li has de preguntar Benito Mussolini i a la seva amant Claretta".

Mussolini, molt activa a les xarxes i també polèmica no va trigar a reaccionar. "You are a bastard! ", va tuitejar, insultant l'actor.

L'actor no va respondre a la menció sobre el matrimoni dels seus pares, però la italiana va dedicar bona part de la tarda a recordar, amb missatges propis o retuits, episodis de la història americana per atacar Carrey.

Finalment Mussolini va concloure el tema: "El president Donald Trump no ha de preocupar-se pels  atacs polítics pobres de Jim Carrey, els seus dibuixos són només paper brut". El president d'Amèrica també ha estat retratat en diverses ocasions per Carrey.

Jim Carrey va viure l'època daurada de la seva carrera professional als 90 amb les seves ganyotes estrambòtiques i impossibles. La màscara, Dos ximples molt ximples, i sobretot els dos lliuraments d'Ace Ventura: Detectiu de mascotes li van portar a ser un dels actors més ben pagats de Hollywood.

També va participar a Batman & Robin. A finals de la dècada va passar a realitzar papers més seriosos com El xou de Truman, Man on the MoonOlvídate de mi.