La consellera de Presidència, Neus Munté, i el portaveu adjunt de Ciutadans, Fernando de Páramo, s’han enganxat aquest dijous en el ple perquè el diputat de la formació taronja ha assenyalat la consellera amb el dit.

En el marc del debat sobre la moció en què es demanava reprovar Vicent Sanchis com a director de TV3, de Páramo ha acusat el Govern de fer “llistes de bons i dolents” i ha senyalat amb la mà la consellera. Munté, visiblement enfadada, ha demanat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que intervingués i demanés al diputat que deixés d'assenyalar-la.

Davant aquesta situació, de Páramo ha ironitzat: “Si vol també em poso de cara a la paret”. L’ambient s’ha anat escalfant i la traca final s’ha donat quan De Páramo ha assegurat: “Ja parlarem d’això a la Junta de Portaveus”. Forcadell, entre els murmuris dels diputats, ha fet callar el diputat de Cs i l’ha acusat d’amenaçar el grup de Junts pel Sí.  

A la sortida de l’hemicicle, s’ha vist a la consellera discutir amb la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, arran dels fets succeïts.