Hi ha qui podia pensar que amb els anys en què va estar immers als seus llibres, la seva col·laboració en diversos mitjans i la seva entrada a la política, no podria tornar a escoltar Antonio Baños en concert. De fet, entre els que no estaven al cas del panorama de la música independent a Barcelona, pocs coneixien la faceta de l'ex-cap de llista de la CUP com a veu i guitarra al grup de punk Los Carradine.

Doncs després d'una pausa que durava des de 2011, només interrompuda a la jornada de reflexió del 27S, en què va tocar per sorpresa amb David Fernández a la festa "La Repúblicx Catalanx Serà Pop O No Serà", Antonio Baños ha tornat a pujar-se a l'escenari. Ha estat a la sala Apolo, en l'únic concert que donaran aquest any. Ha dit en alguna ocasió, però, que s'ho passa molt bé tornant a assajar, de manera que no s'ha de descartar que se'l pugui tornar a escoltar en un període de temps no gaire llarg.

A Los Carradine interpreta cançó protesta anticapitalista d'influència anglosaxona com la de Billy Bragg -que curiosament fa cinc anys va donar suport als liberaldemòcrates al Regne Unit- i la de Joe Strummer, cantant de The Clash. L'any 2007 van publicar un disc, després de diverses maquetes, anomenat Sospechoso tren de vida.