L'exdiputat de la CUP Antonio Baños defensa que cal aprovar els pressupostos, en contra de la postura del seu antic partit, que ha presentat una esmena a la totalitat als comptes presentats pel Govern. En un article publicar a El Món, Baños assegura que creu que els pressupostos poden tenir "millores puntuals" però que s'haurien d'aprovar, i defensa que espera que així sigui. 

Segons l'exdiputat de la CUP, una altra pròrroga tindria uns efectes "polítics/simbòlics tristos i de debilitat". A més, recorda als seus antics companys que els "acords, en un món adult, s'han de complir", i afegeix que "la contrapartida de fons al cap de Mas era l'aprovació dels pressupostos". Per això, titlla de "lògic que si Mas ja no hi és, Junts pel Sí reclami la contrapart al seu gest". 

A més, assegura que "rescatar de la paperera de la història els pressupostos del govern Mas, doncs, no sembla gaire bon negoci".

Per això, i davant la desconfiança que hi ha entre els dos socis parlamentaris, Baños insta la CUP i Junts pel Sí "que tornin a mirar als independentistes del carrer. Que busquin en la gent que fa més de sis anys que lluita per la independència, la confiança i la fermesa que potser avui els falta". 

Baños aposta fermament per l'aprovació dels nous comptes de la conselleria d'Oriol Junqueras per tal de seguir "amb el pla que ens va donar el 27-S", però conclou que "si es prorroguen, tot i els problemes, també hem de seguir. Com sigui".