L'estelada lluirà aquest diumenge a la final de la Copa del Rei barrejada entre banderes espanyoles. Vint-i-quatre hores després que hagi quedat (quasi) tancada la polèmica sobre la prohibició de les estelades, avui l'associació España Generosa ha decidit que demà regalarà milers de banderes d'Espanya a les portes de l'estadi Vicente Calderón.

La decisió l'ha propiciat la sentència del jutge de suspendre la prohibició de portar estelades al partit del Barça contra el Sevilla que la delegada del Govern espanyol a Madrid va anunciar aquest dimecres. Però també justifiquen aquesta idea pels "vergonyosos" esdeveniments de l'any passat a la final de la Copa del Rei, quan es va xiular l'himne d'Espanya amb la presència del Rei.

Aquest serà el punt culminant de la campanya que van crear a principis de maig "Fica-li un gol a l'independentisme". Alguns representants de l'entitat van viatjar a Barcelona amb l'objectiu de recollir signatures "perquè no volem que es barregi futbol i política".

Han estat passejant per la ciutat comtal acompanyats d'una petita porteria amb una estelada penjant on escenificaven amb una pilota de futbol com ficaven aquest gol a la independència de Catalunya. També animaven la gent que passava per davant l'Illa Diagonal o dels cinemes de Sarrià.