Yolanda Fontanillas no tenia previst ensenyar cap bandera durant la manifestació per condemnar els atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils el 17 d'agost. Segons ha assegurat a El Nacional, tenia previst adherir-se a la consigna de no portar banderes ja que, segons que considera, "avui no n'era dia". 

"He tret l'estelada en veure les banderes espanyoles", ha assegurat. Darrere seu, un parell de persones onejaven la rojigualda i uns passos més amunt hi havia una pancarta on es llegia: "España contra el terrorismo, gracias majestad".

En referència a les paraules d'agraïment al rei Felip VI, Fontanillas ha denunciat la seva presència a la manifestació i també la del Govern espanyol que, segons ha assegurat, "s'estan comportant malament", especialment en el tracte als Mossos d'Esquadra.

La manifestació, convocada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, ha tingut lloc aquest dissabte a les 18h. Sota el crit de "No tinc por", milers de catalans han sortit dels Jardinets de Gràcia i han baixat fins a la plaça de Catalunya per protestar contra els atemptats a Catalunya.