El cas Pegasus no s'atura. La presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata única a presidir el PP a la regió, Isabel Díaz Ayuso, ha sostingut que el govern de Sánchez és "el més autoritari que s'ha tingut des de la dictadura i que va pel mateix camí". Per a Ayuso, haurien portat al país "a la misèria absoluta si la societat madrilenya no s'arriba a aixecar i dir no al comunisme i al socialisme". La presidenta ha lamentat el mal "irreparable" que està patint el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) i la imatge "desastrosa" que s'està donant arran del ciberespionaje Pegasus. En una entrevista aquest dimecres a EsRadio, Ayuso ha criticat el govern de Pedro Sánchez i ha assegurat que "ja veureu com no apareixen converses comprometedores per al president del govern espanyol ni per al seu govern i sí per a l'oposició. No descarto que, en el futur, el mòbil de Feijóo, o el meu, o el d'alguns líders del PP, o de Vox, o de Ciutadans, que som la seva alternativa, apareguem en els mitjans de comunicació amb tot luxe de detall mentre no se sap absolutament res del govern espanyol". La presidenta madrilenya ha manifestat que li sembla si més no, "curiós" que una persona que una persona "que guarda com a secret d'Estat els viatges en Falcón per a amics i familiars" hagi estat "espiat" així com que la societat s'assabenti "un any més tard". "Per cert, l'explota el Dos de Maig, Bolaños abans de venir a l'acte". 

Erosionar el poder

Ayuso ha estat molt crítica amb Sánchez i ha reiterat que el president de l'Executiu, Pedro Sánchez, està erosionant Espanya "amb la condició de no erosionar-se ell". Des de la seva opinió, "no està gestionant el país si no està gestionant el poder" i està "destrossant, desprestigiant, les institucions". El cas Pegasus i la imatge del CNI ha estat un dels temes principals de l'entrevista d'Ayuso. "Fixeu-vos ara en el CNI quina imatge estem donant, amb una cimera com la de l'OTAN en tan poques setmanes. Jo m'imagino tots els informes dels ambaixadors a Madrid dient als seus respectius governs: aquest país és de tot menys de fiar", ha assenyalat. La líder del PP a Madrid, ha criticat "el mal que està fent" i ha considerat que és gravíssim. Segons ha exposat, "hi ha gent que no s'ho creu" perquè durant molts anys s'ha viscut "en un Estat de benestar i amb una llibertat" a Espanya que es pensa "que és etern, de sempre i per sempre". La presidenta ha assenyalat que "això no és així" perquè quan es comença a veure "la destrossa que estan fent en l'Educació, en les institucions, en la Justícia, en tantes coses, i algú aixeca la mà i diu 'ull, que aquest és el mateix camí que van portar a Veneçuela, a Nicaragua". Segons Ayuso això ha permès que molts ciutadans hagin reflexionat i hagin vist que no és una qüestió dels uns contra els altres. 

Cas mascaretes

En la mateixa entrevista, Ayuso ha parlat sobre la polèmica amb el cas de les mascaretes en el qual està vinculat el seu germà. Ha assegurat que el govern regional va adquirir material sanitari "de qualitat" durant la pandèmia i ha criticat l'acarnissament que considera que s'està fent contra el seu germà, Tomás Díaz Ayuso. Ha manifestat que està "realment ocupada i compromesa" i intenta oblidar la campanya d'absolut desprestigi que li estan fent al seu germà amb la qual l'única cosa que busquen és la seva "destrucció". "No li presto atenció perquè no em perdonaria que quan això acabi aquesta campanya m'hagués tret un sol minut de treball i de gaudi del qual estic fent perquè, a més, ho faig amb alegria i amb passió. Això no m'ho traurà ni l'esquerra ni tampoc informacions que són absolutament falses com la que hem vist avui", ha declarat. La presidenta regional ha defensat que en els pitjors moments de la pandèmia la Comunitat de Madrid va portar material de qualitat, "en un moment en el qual el govern d'Espanya va ser incapaç de portar una sola mascareta i va deixar "a totes les administracions venudes comprant el que podien". En aquest punt, ha subratllat que en aquest cas "no s'ha comprat material defectuós, es va pagar dins del termini i en la forma escaient i es va pagar dos mesos després quan es va corroborar que tot era així". Ayuso s'ha mostrat convençuda que això "quedarà en res i s'arxivarà" i creu que és per això que intenten "sembrar sospita".