La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, es reunirà just abans de la Diada, l'11 de setembre, amb empresaris catalans "per explicar la política fiscal que portarem a Madrid", segons han confirmat fonts del govern regional a El Español.

Així, diuen, buscaran seduir les companyies a través de les mesures impositives que s'implementaran a la Comunitat de Madrid.

Les reunions encara estan per tancar. "S'està muntant", expliquen des de l'equip d'Ayuso. "Ella sempre ha mostrat preocupació pel que està passant a Catalunya. Just en la setmana que els independentistes clamaran per la independència ens ha semblat el moment oportú explicar que hi ha altres maneres de fer les coses".

Díaz Ayuso vol treure pit de les polítiques liberals que està duent a terme i que va desgranar en el seu programa electoral, començant per la baixada massiva d'impostos.També destacarà, entre altres mesures, la llibertat horària dels comerços a la Comunitat.

La presidenta està en contacte amb Cayetana Álvarez de Toledo, líder dels populars al Congrés i diputada per Barcelona, que també podria participar en la trobada..