Les proclames de Ciutadans han arribat al cel. Si en diverses ocasions la formació taronja ha instat a través de les xarxes socials a retirar llaços grocs dels carrers de les ciutats, ara, l'anunci ha arribat més amunt: una associació vinculada al partit ha pagat una avioneta perquè sobrevoli les platges amb una pancarta que insta a treure els llaços grocs. "A treure llaços grocs. Les platges són de tots", proclama.

Tal com han anunciat diversos usuaris a les xarxes, de moment, l'avioneta ha estat vista a la platja del Baix Penedès i a Salou. 

En concret, l'acció ha estat realitzada per l'entitat España Ciudadana, estretament lligada al partit taronja. L'organització es defineix com una "plataforma ciutadana que vol construir un nou projecte nacional per afrontar el populisme i el nacionalisme". La plataforma ha anunciat a través del seu web que la campanya es durà a terme durant les pròximes setmanes tant a les costes catalanes com a les de la resta de l’Estat. 

El diputat de Ciutadans al Congrés per Tarragona Sergio del Campo, que a través de Twitter ha aplaudit la iniciativa i ha reiterat que les platges “són de tothom”.