Nou programa del Cel·la 61 aquest dimarts a 8tv. ElNacional.cat ha pogut tenir accés a l'avançament del nou capítol del programa presentat per l'exconseller Josep Rull. En Raúl Pineda és el cinquè convidat del programa i és un home d'origen colombià, de la ciutat de Medellín. L'odissea per Pineda comença quan un client espanyol li encarrega una feina que no cobra i ve a Espanya per intentar solucionar-ho. Però les coses no van anar com ell preveia. Mai va recuperar la inversió i la pressió econòmica el va portar a buscar un camí fàcil: les drogues i l'alcohol. Durant la seva conversa amb Rull assegura que si no hagués entrat a la presó, s'hauria mort. 

Durant la conversa, però, en Raúl explicarà detalls de la seva vida totalment sorprenents. Confessa a Rull que la seva família no sap que ha estat a la presó, les dues persones que ho saben són el seu fill i una cosina seva, tanmateix, no saben els motius reals pels quals va acabar empresonat, sinó que creuen que per problemes amb Hisenda. La seva experiència a la presó, segons afirma ell mateix l'ha salvat, això no obstant, també explica que per a ell era molt important "tenir la ment ocupada" per això es va posar en contacte amb la treballadora social, l'educadora i el psicòleg del centre penitenciari. 

Víctima d'un segrest

La conversa entre Rull i Pineda també abasta altres aspectes de la seva vida. Per exemple, el seu segrest a Cartagena D'Indies, Pineda relata com va viure aquest succés de la seva vida. El convidat conta que tenia una societat amb un senyor molt important de la zona i amb el qual el van segrestar. "Anaven per ell, no pas per mi", detalla com es van produir els fets, ell va anar a comprar una ampolla d'aigua i quan va tornar ja va veure que a la cantonada del carrer i hi havia com deu persones i dues furgonetes, "i va marxar, jo vaig sortir darrere d'ell i, llavors, també em van segrestar". El captiveri va durar quatre mesos i finalment, "el van matar perquè era un home molt poderós".