L'Audiència Nacional ha donat avui un termini de deu de dies al raper José Miguel Arenas Beltrán, Valtonyc, per ingressar a la presó després que divendres el Constitucional rebutgés el seu recurs contra la seva condemna a 3 anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la Corona.

La secció segona del Penal de l'Audiència Nacional, tribunal que el va condemnar a aquesta pena, ha emès aquest dilluns un requeriment en el qual dóna de termini a Valtonyc deu dies, a comptar des d'avui, per entrar voluntàriament a la presó en haver decaigut aquest últim recurs, han informat avui fonts d'aquest tribunal.

El passat 13 d'abril, la secció segona li va concedir un mes de termini en espera que el Tribunal Constitucional (TC) decidís sobre la suspensió de la pena, cosa que finalment es va produir divendres passat.

Un mes abans, el 20 de març, la Sala li havia donat tres dies per sol·licitar la suspensió de la seva condemna o, altrament, ingressaria a la presó en el termini de 10 dies, termini que és el que obre ara de nou l'Audiència Nacional